Skip to main content

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

 

РЕЄСТРАЦІЯ КОНТРАГЕНТА ТА ЙОГО НАЛЕЖНА ПЕРЕВІРКА

Якщо ви надаєте нам особисту інформацію, відмінну від вашої (наприклад, ідентифікуєте інших фізичних осіб як керівника, бенефіціара, представника тощо), повідомте їх про це Повідомлення про конфіденційність та його зміст і переконайтеся, що вони не заперечують проти надання особистої інформації. дані від свого імені та їх обробка відповідно до наведених нижче заяв про конфіденційність.

З ЯКОЮ МЕТОЮ ТА ЗАКОНОДАВЧОЮ ПІДСТАВОЮ МИ ОБРОБЛЯЄМО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ?

Ми є частиною Avia Solutions Group, найбільшого аерокосмічного бізнес-холдингу в Центральній та Східній Європі, який пропонує авіаційні послуги по всьому світу. Ми дотримуємося підходу нульової терпимості до відмивання грошей і фінансування тероризму та прагнемо до найвищого рівня відкритості, чесності та підзвітності. Слідуючи легітимності та надійності Avia Solutions Group та її дочірні компанії прагнуть вести справи лише з надійними контрагентами, кошти яких отримані з законних джерел і до яких не застосовано санкцій.

Персональні дані для реєстрації контрагента та його  належної перевірки обробляються відповідно до статті 6, частина 1. c) GDPR, це наше юридичне зобов’язання щодо моніторингу та впровадження міжнародних та/або національних санкцій.

Персональні дані для реєстрації та процедури належної перевірки також обробляються відповідно до статті 6, частина 1. f) GDPR,  наш законний інтерес у виконанні вимог щодо запобігання відмиванню грошей і фінансуванню тероризму, запобіганню корупції, хабарництву та шахрайству, щоб бути законним, надійним і авторитетним бізнесом для наших контрагентів і органів влади.

ЯКІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ОБРОБЛЯЄМО?

Якщо контрагентом є фізична особа:

Прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, громадянство, рід діяльності, дійсний номер ідентифікаційного номера/паспорта, дані про те, чи є особа PEP, реквізити місця проживання та реєстрації, номер телефону, адреса електронної пошти, банківські реквізити (номер рахунку), відносини з третіми сторонами, підпис.

Якщо контрагентом є юридична особа:

  • Уповноважена особа для заповнення форми «Знай свого клієнта» (KYC): ім’я, прізвище, посада, підпис.
  • Кінцевий бенефіціарний власник: ім’я, прізвище, адреса, рід занять, дата народження, національність, дані про те, чи є особа PEP
  • Акціонер/Засновник/Учасник: ім’я, прізвище, адреса, дата народження, національність, дані про те, чи є особа PEP.
  • Контролююча особа (наприклад, головний виконавчий директор, головний фінансовий директор, керуючий член): ім’я, прізвище, адреса, країна проживання, дата народження, національність, дані про те, чи є особа PEP, роль/посада.
  • Член ради директорів: прізвище, ім’я, по батькові, дані про те, чи є особа PEP
  • Уповноважений представник: ім’я, прізвище, адреса, країна проживання, дата народження, електронна адреса, телефон, роль/посада.

Ми також обробляємо персональні дані, зібрані в наданих копіях таких документів:

  • Посвідчення особи або паспорт.
  • Офіційні документи органів, що посвідчують особу та місце проживання.
  • Документи, що підтверджують джерело коштів/статків.
  • Документи про повноваження представника юридичної особи.
  • Свідоцтво про реєстрацію або його аналог.
  • Копія наказу директора або копія іншого документа про призначення генерального директора (або іншого основного органу управління).

ЯК МИ ЗБИРАЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ?

Ми збираємо ваші особисті дані через:

  • Форма KYC і надані вами або уповноваженою особою копії документів.
  • Консолідовані списки санкцій, якими керують інституційні органи (наприклад, https://www.sanctionsmap.eu/).
  • Інші комерційно доступні/загальнодоступні джерела в Інтернеті (наприклад, https://www.dowjones.com/professional/risk/).

ЯК ДОВГО МИ ЗБЕРІГАЄМО ВАШІ ОСОБИСТІ ДАНІ?

Ми оброблятимемо ваші персональні дані, зібрані під час процедури адаптації та належної перевірки, не довше 5 років, за винятком випадків, коли тривале зберігання персональних даних і пов’язаних документів вимагатиметься чинними законами, нормативно-правовими актами чи інституційними/державними органами, або буде необхідним для захисту у судовому процесі. Ми забезпечуємо та вживаємо всіх необхідних заходів, щоб уникнути зберігання застарілих або непотрібних персональних даних про вас.

КОМУ МИ РОЗКРИВАЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ?

Оскільки процедура реєстрації контрагента та його належної перевірки реалізується в усій групі, ми надаємо ваші особисті дані, описані в цьому Повідомленні про конфіденційність, Avia Solutions Group як материнській компанії на основі спільного контролю над персональними даними. Результати процедури реєстрації контрагенту  та його належної перевірки, а також деякі персональні дані можуть бути передані іншим компаніям Avia Solutions Group (список наведено на https://aviasg.com/en/the-group/general-contacts), якщо будь-яка з них має намір щоб розпочати юридичні відносини з вами або юридичною особою, яку ви представляєте. Таким чином, у певних випадках персональні дані можуть бути передані до третіх країн (за межами Європейської економічної зони, наприклад, Сполучене Королівство, Сполучені Штати Америки). Такі передачі здійснюються відповідно до вимог, передбачених чинними правовими актами.

Ми також можемо надати деякі ваші персональні дані:

  • Компанії, які діють від нашого імені як ІТ-служби.
  • Наші професійні консультанти, аудитори, юристи та/або консультанти з фінансів і бухгалтерського обліку.
  • Правоохоронні органи за їх вимогою або з власної ініціативи, якщо є підозра у вчиненні кримінального правопорушення, а також суди та інші органи вирішення спорів.
  • Банки або інші постачальники фінансових послуг, які є суб’єктами боротьби з відмиванням грошей, виконання санкційних рішень та запобігання фінансуванню тероризму, корупції, хабарництва та шахрайства.

ЯКІ ПРАВА СУБ’ЄКТА ДАНИХ МИ ГАРАНТУЄМО ВАМ?

Ми гарантуємо реалізацію цих прав і надання будь-якої пов’язаної інформації на ваш запит або у разі вашого запиту:

  • знати (бути поінформованим) про обробку ваших персональних даних.
  • отримати доступ до ваших персональних даних, які ми обробляємо.
  • вимагати виправлення або доповнення, коригування ваших неточних, неповних персональних даних.
  • вимагати знищення персональних даних, коли вони більше не потрібні для цілей, для яких вони були зібрані.
  • вимагати знищення персональних даних, якщо вони обробляються незаконно.
  • Не погоджуватися (заперечувати) з обробкою персональних даних.
  • вимагати надання, якщо це технічно можливо, ваших особистих даних у зручному для читання форматі або вимагати передачі даних іншому контролеру даних.

Щоб дізнатися більше про те, як ми обробляємо персональні дані та ваші права на конфіденційність, перегляньте нашу Політику конфіденційності [вставте посилання на Політику конфіденційності компанії].

Якщо у вас виникли запитання щодо процедури реєстрації та належної перевірки, звертайтеся до [[[email protected]])

Irynynska Str. 5/24, Kyiv, Ukraine, 01001 +380 68 660 95 53 [email protected]