Skip to main content

Представники компанії BGS Rail взяли участь в одному з найбільших міжнародних форумів інфраструктури і транспорту України MINTRANS. Форум пройшов 5 жовтня і об’єднав всіх учасників галузі інфраструктури та транспорту.

Виставка MINTRANS Expo 2020 зібрала представників законодавчої влади в особі Голови комітету залізничного транспорту Верховної Ради України – Олександра Скічко, Голови правління УЗ – Володимира Жмака і Іраклі Ізгубая, а також найбільших вантажовідправників, таких як Кернел і Юнігран, представників морської та портової галузі – ТІС, Адміністрація морських портів України, операторів вагонів – включаючи Лемтранс і BGS Rail, а також кількох неурядових організацій.

В ході форуму УЗ заявила про готовність розглядати пілотні інфраструктурні проекти.
Найбільший ажіотаж викликав виступ нового директора з логістики та вантажний роботі Укрзалізниці Іраклія Ізгубая. Їм була озвучена готовність співпрацювати з вантажовідправниками в пілотних проектах, які стосуються не тільки лібералізації тяги, а й розвитку інфраструктури. А також анонсовано введення нового єдиного логістичного тарифу на перевезення.
Представники BGS Rail відзначили, що основою для побудови конкурентного ринку залізничної логістики є прийняття галузевих законів, а також прагматизм і свобода у формуванні тарифної політики на вантажоперевезення управління вагонним парком.

Irynynska Str. 5/24, Kyiv, Ukraine, 01001 +380 68 660 95 53 [email protected]