Skip to main content

Минулого тижня компанія BGS Rail успішно перевезла 3500 тонн зерна у власних зернових вагонах, доставляючи товари зі станції Мірополь до Чорноморської експортної станції. Це було вперше, коли компанія виступила як оператором, так і вантажовідправником. Загалом до перевезення було задіяно 51 вагон, замовником виступила компанія-виробник “Аргорегіон-Україна”.

Нагадаємо, що BGS Rail розпочала експлуатацію власних вагонів у серпні 2020 року, але вже зарекомендував себе як успішна, надійна компанія, яка здатна виконати всі вимоги щодо самостійного перевезення вантажів.

Компанія вже виграла подальші тендери на перевезення 10,5 тис. тонн кукурудзи, яка буде доставлена від станції Бориспіль до порту Миколаїв, та від станції “Мерополь” до станції експорту “Чорноморська”. Одночасно BGS Rail бере участь у тендері на перевезення 65 тис. Тонн зернових вантажів.

Динаміка показує, що бути і оператором, і вантажовідправником – вигідніше, ніж просто орендувати вагони. Таким чином, BGS Rail планує подальший розвиток у цьому напрямку. Компанія постійно залучає нових клієнтів. На даний момент топ-менеджмент компанії веде переговори з компанією “Нібулон” – одним з найбільших зернотрейдерів на українському ринку. Стан таких переговорів вже обіцяє перспективну співпрацю обох сторін.

Irynynska Str. 5/24, Kyiv, Ukraine, 01001 +380 68 660 95 53 [email protected]