Skip to main content

Виставка відбулася 20-22 жовтня в м. Києві, основні теми були орієнтовані на залізничну промисловість – залізничний транспорт, інфраструктуру, виробництво обладнання та комплектуючі для залізничного ринку.

На виставці були представлені нові моделі вагонів вагонобудівних компаній (в т.ч. зерновози і криті вагони з підвищеною кубатурою, а також фітингові платформи). В рамках заходу було організовано круглий стіл, в ході якого піднімалися актуальні проблеми ринку залізничних перевезень, такі як – розвиток інтермодальних і контейнерних перевезень, інтеграція з ЄС, пілотні проекти по приватній тязі.

Для BGS Rail, в свою чергу, ключовим було питання ренновації парку. Відзначимо, що компанія виступає за поступальне і прогнозоване оновлення парку вагонами українського виробництва, а також посилення контролю за якістю деповських і капітальних ремонтів. Свої пропозиції з цього питання представники компанії озвучили під час дискусії на форумі.

В рамках форуму також відбулася зустріч з рядом представників державних органів влади, а також керівництвом заводу «Карпати», в наслідок чого сторони домовилися про майбутню взаємну співпрацю.

Irynynska Str. 5/24, Kyiv, Ukraine, 01001 +380 68 660 95 53 [email protected]